KAPCSOLAT

Cím: 2096 Üröm, Rókahegyi út 1000/10 

E-mail: rendeles@uromihutte.hu

Telefon: 06 70 432 0968 (nyitvatartási időben)

NYITVATARTÁS: 

Hétfőtől péntekig: 08:00-23:00

Szombat: 11:00-23:00, Vasárnap 11:00-22:00

AZ ÉV KUTYABARÁT ÉTTERME! 

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG:

A csillaghegyi HÉV megállótól felfelé az Ürömi uton, végig az utat követve nemsokkal az "Üröm" tábla után jobbra. Ha Üröm felöl érkezel, a templomnál Csillaghegy irányában kell jönni. Figyelem, a GPS gyakran elkalauzol a III. kerületi Rókahegyi útra! Ha nem találsz bennünket, kérj telefonos segítséget a 06 70 432 0968 as számunkon! Ha a Google térképet használod, vagy a Waze-t, akkor elég annyit beütni, hogy Ürömi Hütte és idekalauzol hozzánk. 

RÓLUNK

AZ ÜRÖMI HÜTTE

2013. szeptember 09.-én egy napsütötte szombat délelőtt megnyitott az Ürömi Hütte.
Az indulást óriási várakozás előzte meg, és pontban 11 órakor gyalogosan(!) meg is érkeztek az első vendégek. Nekünk tulajdonosoknak azok a pillanatok örökre az emlékezetünkbe vésődtek. Az indulás napja fesztivál hangulatban telt, rögtön kiderült, hogy nem dolgoztunk hiába, igény van Ürömön egy jó helyre, ahova be lehet ülni egy finom pizzára, vagy egy pohár italra.

 

aídfsa

A HÜTTE ÉRZÉS

Aki járt már sípályán annak nem kell magyarázni, mi is az a hütte. A hüttében meleg van, a hütte barátságos, a hütte egy laza hely ahol a fáradt átfázott síelő megiszik egy sört vagy egy forró italt, bekap egy levest, egy szelet pizzát, vagy ami épp a kínálat. A hüttében az a jó, hogy kicsatolt síbakancsban csoszogva, kigombolt síoverallban úgy huppanhatunk le a székre, ahogy otthon a kedvenc fotelunkba. A hütte menedék. A hütte szó hallatára mindenkinek felderül az arca, a hütte a lazítás helye. Az a célunk, hogy ezt az érzést becsempésszük a hétköznapokba, hogy ez a hangulat ne csak a vakáció része legyen. Szeretnénk ha az Ürömi Hütte közösségi térként működne, ahol rendszeressé válnak a közös meccsnézések, ahol a vendégek szóba elegyednek egymással, ahol kiderül, hogy hívják
a „mosolygós bácsit, akinek a kis fekete kutyája van”.

 

PIZZA ÉS SÖR

Az alap – amtit mindenki szeret, amit nem lehet megunni. Staropramen világos, Staropramen barna, Hoegaarden, és Belle Vue Kriek – négy féle csapolt sör és 15 féle pizza alkotja az étlap „gerincét”. Aki mégis valami másra vágyik, annak sem kell csalódnia. Nálunk csapból folyik az olasz habzó bor, 5 féle házi szörpöt kínálunk a gyermekeknek, és kítűnő Lavazza kávét annak aki csak egy kávéra ugrik be hozzánk.
Napi étel és – leves kínálatunkban a magyar és a nemzetközi konyha legfinomabb fogásait kínáljuk.
Alapelvünk, hogy minőségi ételt csak minőségi alapanyagokból lehet készíteni. Előnyben részesítjük a helyi termelőket, ezért folyamatosan kutatjuk a környébeli beszállítókat.

srtz srtz srtz

A CSAPAT

A Hüttében arra törekedtünk, hogy a személyzet maximálisan hozzájáruljon a lazítás élményéhez. A csapat egy része „régi motoros”. A legkiválóbb éttermekben dolgoztak együtt, fél szavakból megértik egymást. Séfünk a szakmája megszállottja, a tökéletlenség számára elfogadhatatlan. A Hütte csapatának egyetlen célja, hogy minden vendég otthon érezze magát nálunk.

Reméljük elértük célunkat! Tegyen egy próbát, látogasson el hozzánk!

Várjuk szerettel az Ürömi Hüttében!

 

hospice_nagy

Az Ürömi Hütte vendégeivel együtt támogatja
a Magyar Hospice Alapítványt,
mert fontos számukra az életvég méltósága.